Werkwijze

Inzet van 'standaard methoden' leidt zelden tot een optimaal resultaat. Daarom kiest ProPuls voor maatwerk bij het optimaliseren van uw verkoopproces. Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden wordt een efficiŽnte analyse van de status quo uitgevoerd. Op basis van heldere conclusies presenteert ProPuls aanbevelingen en een plan van aanpak.

Voor de analyse heeft ProPuls wťl een 'standaard methode' (SAVOIR©) ontwikkeld. Met behulp van SAVOIR© duurt de analysefase zo kort mogelijk. U kunt dus sneller beginnen met optimaliseren en het verbeteren van uw resultaten.

Verkoop is mensenwerk. Bij het optimaliseren van het verkoopproces is de juiste attitude en betrokkenheid van uw medewerkers van groot belang. Er moet draagvlak zijn in de organisatie. Daarom ondersteunt ProPuls u intensief bij het het creŽren van draagvlak en het implementeren van verbeteringen.

SAVOIR© levert ook het format voor communicatie binnen uw organisatie. Doelstellingen kunnen hiermee binnen de organisatie worden gedeeld. Voortgang en resultaten zijn voor alle betrokkenen inzichtelijk.

ProPuls staat voor een pragmatische aanpak. Deze aanpak maakt het u mogelijk om optimalisaties door te voeren die impact hebben. Meetbare impact!

ProPuls
Raminhout 5
2719 KM Zoetermeer
+ 31 (0)79 888 26 78
info@propuls.com